Σχεδιασμός Λογότυπου & Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Ένα λογότυπο επικοινωνεί … Χίλιες Ιδέες.

Το λογότυπο ή το εμπορικό σήμα δεν είναι απλώς ένα γραφικό, αλλά είναι η ενσάρκωση ενός οργανισμού – του χώρου εργασίας του, είναι ηθος, είναι 

βασικές αξίες κ.ο.κ. Σχεδιάζοντας ένα λογότυπο θεωρείται συνήθως ένας από τους σημαντικότερους τομείς στον σχεδιασμό γραφικών και έτσι θεωρείται ως η πιο δύσκολη περιοχή για να τελειοποιήσετε.

Ένα καλό λογότυπο είναι μοναδικό και δεν υπόκειται σε σύγχυση με άλλα λογότυπα μεταξύ των πελατών, είναι λειτουργικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα διατηρώντας ταυτόχρονα την ακεραιότητά του. Ένα καλό λογότυπο πρέπει να παραμείνει αποτελεσματικό, αναπαράγεται μικρό ή μεγάλο, μπορεί να λειτουργήσει σε “έγχρωμο”, αλλά και σε δύο έγχρωμες (ασπρόμαυρες).

 

 

Γιατί χρειάζεστε ένα λογότυπο

  • Το λογότυπο δημιουργεί ισχυρή αναγνώριση της μάρκας και εξοικείωση με μια επιχείρηση. Κάνει τους ανθρώπους να σκεφτούν την υπηρεσία ή το προϊόν σας μόλις το δουν.
  •        Τα λογότυπα προορίζονται να αντιπροσωπεύουν τις             επιχειρήσεις και να ενθαρρύνουν την αναγνώριση από         τους καταναλωτές
  • Καταδεικνύει επαγγελματισμό. Βοηθάει στη δημιουργία εμπιστοσύνης.

Γιατί να επιλέξετε την Digiweb Solutions LTD

  • Έχουμε πάνω από 7 χρόνια εμπειρίας και βοήθησε εκατοντάδες εταιρίες να εδραιώσουν τις μάρκες τους.Στην Digiweb Solutions LTD κατανοούμε την κεντρική θέση που έχει ένα λογότυπο στη δημιουργία μιας ταυτότητας μάρκας και είμαστε πάντα πρόθυμοι να ανταποκριθούμε σε αυτή την πρόκληση καθώς αναδεικνύει την καλύτερη δημιουργικότητα από την ομάδα.
  • Η Digiweb Solutions LTD Logo Design Team έχει τις τεχνικές και δημιουργικές ικανότητες για να αναπτύξει, να δημιουργήσει και να δημιουργήσει μια μοναδική ταυτότητα που είναι ένα μοναδικό λογότυπο για την επιχείρησή σας.